Home
Info
Contact
Beerbooster

Beer Booster, de nieuwe tapsensatie!

* Direct gekoeld bier
* Onhandige koolzuurflessen zijn overbodig
* Constant de juiste luchtdruk en een perfect resultaat
* Qua gewicht heel goed hanteerbaar
* Perfect getapt bier
* In- en afstellen hoeft niet
* Luxe   (uitstraling door) modern design
* Super tapsysteem met een inhoud van 30 liter
Het jongste biertje van eigen bodem, Docq Pilsener, heeft een nieuwe en unieke tapsensatie, de Beer Booster.

Een Duits tapsysteem waarbij gebruik wordt gemaakt van 'bierbollen' die bovenop de tap worden bevestigd door middel van drie uiterst eenvoudige handelingen. Door het aluminium koelstysteem is ieder getapt biertje heerlijk koud. Helemaal nieuw en heel effectief.
Aan de voorkant van de Beer Booster zit een compensator tapkraan zodat je ook zonder ervaring achter de bar de perfecte 'twee vingers schuim' tapt. En niet onbelangrijk, de tap heeft een verrassend modern design. Een roestvrijstalen buitenkant in combi met matzwarte accenten.

Gebruiken

Het tapsyteem is zo ontworpen dat je altijd het perfecte biertje tapt. De luchtcompressor vervangt het gebruik van onhandige en zware koolzuurflessen zodat het apparaat dus niet hoeft te worden afgesteld. Voorkoelen is niet nodig omdat er een snelkoelsysteem in zit maar wanneer de tap veel achter elkaar gebruikt wordt, kan het wel.
De bierbollen zorgen ervoor dat de houdbaarheid van het bier wel met 6 tot 8 weken verlengd wordt. Voor wie? Cateraars, slijterijen, bedrijven in de nautische sector, en restauranthouders met beperkte bieromzet. En uitaard ook voor consumenten die regelmatig trek hebben in een lekker 'tapje'.

Even technisch

Binnen in de bierbol zit een zak met een inhoud van 30 liter. Hierdoor kan er geen lucht van buitenaf bij het bier komen, de houdbaarheid wordt hierdoor verlengd. De bierbol wordt met een eenvoudige handeling bovenop (het mondstuk van) de dispenser geplaatst. Hendel overhalen en klaar. De dispenser wordt in de bol gedrukt en de compressor regelt meteen de juiste druk voor profi resultaat. Dit is een continue druk van 2 bar tussen bol en zak. Het droogkoelsysteem zorgt ervoor dat er tot 110 lekker koude biertjes per uur getapt kunnen worden.

Zo eenvoudig kan het zijn.

Onderhouden

Op het gebruikelijke, eenvoudige reinigingsproces na, behoeft de Beer Booster geen verder onderhoud. Wanneer het apparaat lang niet wordt gebruikt, kunnen de leidingen worden gereinigd met behulp van een dispenser.

 

HomeInfoContactBeerbooster